2021-01-04 14:23:40• hírek • Bede Emőke

Nem indult jól számára 2021: zsákmány nélkül távozott a betörő

Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com
Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com

Január 2-án a szatmári rendőrök azonosítottak és elfogtak egy mindössze 19 éves fiatalembert, akit azzal gyanúsítanak, hogy ugyanazon a napon, hajnali 3 óra 15 perckor betört egy helyi cég épületébe.

A hatóság tájékoztatása szerint a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított személy betörte az épület ajtaját, viszont végül nem emelt el semmit, zsákmány nélkül távozott a helyszínről. A fiút a rendőrség ennek ellenére 24 órára őrizetbe vette, az ügyben pedig minősített lopás miatt büntetőeljárást kezdeményeztek.


Felfüggesztett jogsival a volán mögött

Január 1-én a nagykárolyi rendőrök a 195C jelzésű megyei úton közúti ellenőrzés céljából megállítottak egy személyautót, melyet egy 25 éves, Bihar megyei sofőr vezetett, ám mint kiderült, a fiatalember autóvezetői engedélyét egy korábbi ballépés okán már felfüggesztették. Két nappal később, január 3-án ugyanebben a helyzetben találta magát az a 46 éves, Szopor községből származó férfi is, aki egy nagyszokondi ellenőrzés során bukott le, miután kiderült, ő is felfüggesztett jogosítvánnyal ült kormányhoz.


A rendőrség mindkét autóvezető ellen büntetőeljárást kezdeményezett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: